Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Cats 2021 Wells St. by Lang

14.50

Bijzonder leuke katten kalender.

Maat: 30 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Vakjes om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past NIET in de houten kalenderlijst!
  • Let op, kalender is een kleinere maat dan de grote!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 21 jaar!

Uitverkocht

SKU21997001718
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Cats 2022 Wells St. by Lang

Artwork by Lowell Herrero

Cats 2021. Prachtige nieuwe katten kalender van de Amerikaans Lowell Herrero. Bekend van diverse andere Lang Kalenders binnen de Collectie. Deze heeft een kleinere maat dan de grotere Kalenders. Het past dan ook niet in het houten frame. Mogelijkheid is er om op te hangen aan een van de metalen frames.   De katten kalender bevat een maandelijks kunstwerk voor aan de muur. Wells St. by LANG Wand kalenders beschikken over  full color afbeeldingen op basis van hand geschilderde originelen, elegante linnen reliëfpapier en een messing oog voor het ophangen. Veel plezier met deze nieuwe Cats.

Gedurende een dynamisch leven, heeft Lowell Herrero zijn passie veranderd in kunst. Vanuit zijn huis in Californië reisde hij naar Toscane, de Provence en Spanje om de lessen van hun sensuele landschappen te verwerken. De kleuren van de horizon en het rijke van de aarde. De sensaties van zon licht, en de geur van met bloemen bedekte hellingen. Het mengt zich in zijn verbeelding en stromen door zijn verfkwast op zijn doeken.

Herrero voelt een diepe affiniteit met boeren die op het land werken. Hij laat ze barsten van het leven, te grote en blijvende verlengstukken van de grond die ze cultiveren. In zijn schilderijen reiken wijngaarden in de verte als druivenplukkers genieten van een lunch onder een wolken loze blauwe lucht. Lavendel oogst machines buigen voor hun taak, en een veld met gerolde balen vertelt ons dat het harde werk van het hooien ten einde is. Elk schilderij nodigt ons uit om te glimlachen met plezier en te genieten van de innerlijke vitaliteit en de veelzijdigheid van het landschap. Bovenal projecteren de schilderijen de onstuitbare levensvreugde van een groot kunstenaar.  (Let op deze kalender is kleiner dan de grote Wall kalenders van 18.75)

Extra informatie

EAN

9781469413167

Leverbaar

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cats 2021 Wells St. by Lang”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by