Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Butterflies 2025 Lang Kalender

21.50

Mooie collectie unieke vlinders.

Artwork Jane Shasky

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 25 jaar!
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
 

 

22 op voorraad

Aantal
SKU 25991001898
Category
Share on

Beschrijving

Butterflies 2025 Lang Kalender

Artwork by Jane Shasky

Butterflies 2025 Lang Kalender. Vanuit haar huis schildert zei prachtige en zeer gedetailleerde aquarellen. Dit alles ter ere van de bloemen, planten, vlinders en vogels. Haar schilderijen zijn opmerkelijk, vanwege haar detail en warme liefde voor het leven. Jane’s werk zien, is een tijdloze cyclus van seizoenen. De overvloed aan zomer bloemen, en vers geplukte kruiden. Ook de heerlijke bezoeken van inheemse vogels hoog tussen de herfstbladeren. Ik hoor ze zingend uit besneeuwde wintertakken in de nabijgelegen bossen.  Jane brengt op de een of andere manier de magie, en het gevoel van verwondering over in de natuur overal om haar heen. Met elke slag van haar kwasten creëert ze een gevoel van sereniteit dat de vreugde, gratie en vrede van de tuin binnenshuis brengt.

Jane is zowel een begenadigd fotografe als schilder en de twee talenten komen samen in haar werk. Gevraagd naar haar invloeden en inspiraties, vertelt Jane: ‘Mijn meest dierbare vroege herinneringen zijn de tijd doorgebracht met mijn grootmoeders, Rose en Viola, omringd door seringen en pioenen in hun landtuinen. Ze plantten hun liefde voor de natuur in mij als zaden, dus gedurende mijn hele leven is veel van mijn inspiratie voortgekomen uit die diepe verbinding die ze me lieten zien. Kunstenaar zijn is niet wat ik doe, maar hoe ik het leven ervaar en hoe ik me verhoud tot de natuurlijke wereld. Voor mij is de magie het zien; ik merk de kleur en het licht, de schaduwen en de kleinste details, en als ik een manier vind om het met vreugde en geluk te brengen, voel ik me een deel van alles te zijn.

Jane Shasky Butterflies is een mooie collectie geschilderde vlinders. Kleine kunstwerken met passie en liefde gemaakt. De kleine dieren en insecten van de buitenwereld. Zo ook de collectie vogels van de kalender Birds in the Garden, en de Herb Garden. Een bijzondere kunstenares met een mooie kijk op de wereld en haar natuur. Geniet van haar bijzondere collectie kalenders 2025. Bekijk ook eens de website van Jane op http://www.janeshasky.com

Extra informatie

EAN

9781469433196

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Butterflies 2025 Lang Kalender”
Back to top