Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Bountiful Blessings 2024 Lang Kalender

21.00

Zoveel moois, elke dag opnieuw.

Artwork Susan Winget

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 23 jaar!
  • Past in de grote houten kalenderlijst
 

49 op voorraad

Aantal
SKU24991001897
Category
Share on

Beschrijving

Bountiful Blessings 2024 Lang Kalender

Artwork by Susan Winget

Bountiful Blessings 2024. Een schilderstijl die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer. Elke maand print is voorzien van een opbouwende tekst.

Lang Art heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen. Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten. Binnen de collectie zijn er meerdere kalenders van Susan Winget, zoals Proud Rooster, Field Guide, Heart & Home, en Abundant Friendship.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. Voor Lang Kalenders werkt ze al decennia lang, er zijn diverse kalenders van haar hand. Susan Winget is dat ook geliefd en top favoriet als het om Lang kalenders gaat. http://www.susanwinget.com

Extra informatie

EAN

9781469428697

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bountiful Blessings 2024 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl