Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Bountiful Blessings 2022 Lang Spiraal Agenda

19.50

De liefde en warmte van huis en haard.

Artwork by Susan Winget

Uitverkocht

SKU22991011083
Category
Share on

Beschrijving

Bountiful Blessings 2022 Lang Spiraal Agenda

Artwork Susan Winget

Bountiful Blessings 2022 Lang Spiraal Agenda. Prachtige nieuwe jaar agenda 2021 van de kunstenares Susan Winget. Met ringband. Handig in gebruik en formaat. De maat is 16 x 23 cm. Susan is een gewaardeerde kunstschilder welke diverse grote Lang Kalenders schildert voor Lang. Waaronder Heart & Home, Bountiful Blessings, Field Guide, Proud Rooster en nog veel meer.

Met een schilder stijl die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer.

Susan Winget begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen. Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. http://susanwinget.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bountiful Blessings 2022 Lang Spiraal Agenda”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by