Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Blissful Moments 2025 Lang Kalender

21.50

Bijzondere geniet momenten

Artwork by Lisa Audit 

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al voor 25 jaar!

25 op voorraad

Aantal
SKU 25991002035
Category
Share on

Beschrijving

Blissful Moments 2025 Lang Kalender

Artwork by Lisa Audit

Blissful Moments 2025 Lang Kalender. Lisa Audit is een Canadese kunstenares, geboren en getogen in Marbleton, Quebec. Ik vind het heerlijk om zo ver terug met te tekenen als ik me kan herinneren. Met een ondersteunend gezin achter me, koesterde ik mijn passie voor kunst, tekenen en het creëren van nieuwe en innovatieve ontwerpen op jonge leeftijd. Ik ging grafische kunst studeren aan de universiteit en begon na mijn afstuderen met ontwerpen voor verschillende bekende bedrijven die behang produceren. Vervolgens heb ik mijn ontwerpen uitgebreid met briefpapier, stoffen en badkameraccessoires. Tegenwoordig is veel van mijn kunst te vinden op verschillende decoratieve huishoudelijke artikelen en ingelijste reproducties. Ik schilder met olieverf op canvas aquarel, acryl en pen & inkt. http://www.lisaaudit.com

Rond 1828 was een jonge dokter Uduard Frederich Poepping op jacht naar planten in Chili. Tijdens deze expeditie zag hij zeer levendige bloemen op een Chileense berg. Schoonheid van Amaryllis-bloemen Hij was geamuseerd door hun schoonheid en schreeuwde van vreugde bij het spectaculaire zien van de prachtige amaryllis-bloemen.

De naam amaryllis-bloemen is gebaseerd op de naam van de Griekse mythologie – Amaryllis is de naam van een Griekse herderin. De amaryllisbloemen bereikten later Europa waar ze werden gehybridiseerd. De veredelaars uit Nederland experimenteerden met de verschillende soorten Amaryllisbloemen en maakten de grootbloemige amaryllisbloemen die tegenwoordig te zien zijn. ”

Amaryllis-bloemen zijn uitdagend om te schilderen, maar de moeite waard! Wat is jou favoriete vakantiebloem? Deze Lang Kalender 2025 is een nieuwe toevoeging van Lisa. Gezegende momenten op een mooie wijze weergegeven. Geniet van deze mooie schilderingen.

 

Extra informatie

EAN

9781469435558

Back to top