Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Beyond the Woods 2025 Lang Kalender

21.50

Prachtige dieren in en om water en bos

Artwork Michael Sieve

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.

  • Ruime vakken om in te schrijven.

  • Naar Origineel Kunstwerk.

  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.

  • Goede service & snelle levering

  • Uw Lang leverancier, al meer dan 25 jaar!

 

20 op voorraad

Aantal
SKU25991001894
Category
Share on

Beschrijving

Beyond the Woods 2025 Lang Kalender

Artwork by Michael Sieve

Beyond the Woods 2025 Lang Kalender. Een van mijn doelen in het leven, is altijd geweest om mijn eigen kunstgalerie te hebben. Nu, na ruim 36 jaar professioneel geschilderd te hebben, is die droom eindelijk uitgekomen. Samen met mijn vrouw Juli openende we eindelijk onze galerij: Chisholm Valley Wildlife Art. Hier zijn veel van zijn natuurwerken te bekijken. Prachtige omgevingen met de diverse dieren die in het wild rondlopen in de mooie en schone natuur. Beyond the Woods laat een kleine inkijkje zien van wat deze kunstenaar zoal gemaakt heeft.

Mijn visie toen ik deze galerij de afgelopen jaren ontwierp en bouwde, was om van binnen een showcase van mijn kunst te maken. De binnenkant van onze galerij bevindt zich in het Bluff Country. Dit ligt in het zuidoosten van Minnesota en heeft het uiterlijk van een oud-Engelse kamer. Het wordt omringd door hardhouten heuvels, landerijen met contouren, een forellenstroom en meer.

Op onze website kunt u mijn schilderijen bekijken en lezen over mijn leven en werk, maar we verkopen zelf niet op internet. Als u mijn werk online wilt kopen, bezoek dan Wild Wings op https://www.wildwings.com  Mijn eigen website is https://michaelsieveart.com/

Extra informatie

EAN

9781469433158

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beyond the Woods 2025 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl