Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Be Gentle 2025 Lang Kalender

21.50

Wees aardig

Artwork by Lily & Val

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 25 jaar!

24 op voorraad

Aantal
SKU25991002019
Category
Share on

Beschrijving

Be Gentle 2025 Lang Kalender

Artwork by Lily & Val

Be Gentle 2025 Lang Kalender. Lily & Val zijn de ontwerpers van deze mooie kalender voor 2022. Ik ben een echtgenote van mijn beste vriend die ook mijn zakenpartner is, en mama van een lieve dochter. De meeste van mijn dagen besteed ik aan schilderen, tekenen, illustreren en creëren vanuit mijn thuisstudio in Pittsburgh. Zolang ik me kan herinneren, ben ik dol op het bedenken van ideeën.

Ik stond in 2012 in de keuken, pas getrouwd, en wilde een kunstwerk maken om ons eerste huis huiselijker te maken. Het werd een schoolbordbord. Toen realiseerde ik me niet dat dit krijtbord het begin was van een nieuwe reis, en dat Lily & Val kort daarna werd geboren. Ontdekken dat andere mensen mijn kunst in hun huis wilden ophangen, was een complete vreugde en sensatie!

De producten die ik maak worden gedreven door een gevoel van nostalgie. Als ik aan mijn dierbaarste herinneringen denk aan het gezellige, eenvoudige, en gewone leven! Het zijn de gelukkige herinneringen uit mijn jeugd. Veel inspiratie, dan word ik daar vrolijk van. Het zijn de kleine dingen van het leven die het meest betekenen en dit vormt de basis voor veel van mijn werk. http://lilyandval.com

Extra informatie

EAN

9781469433479

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl