Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Be Gentle 2024 Lang Kalender

21.00

Wees aardig

Artwork by Lily & Val

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 24 jaar!

Uitverkocht

SKU24991002019
Category
Share on

Beschrijving

Be Gentle 2024 Lang Kalender

Artwork by Lily & Val

Be Gentle 2024 Lang Kalender. Lily & Val zijn de ontwerpers van deze mooie kalender voor 2022.  Ik ben een sentimentalist, huismus, bloemenliefhebber, auteur, newbie-tuinier, vintage verzamelaar, francofiel schrijft Valerie McKeehan. Ik ben een echtgenote van mijn beste vriend die ook mijn zakenpartner is, en mama van een lief meisje, Wenen. De meeste van mijn dagen besteed ik aan schilderen, tekenen, illustreren en creëren vanuit mijn thuisstudio in Pittsburgh, Pennsylvania. Zolang ik me kan herinneren, ben ik dol op het creëren en bedenken van ideeën voor dingen om te maken.

Ik stond in 2012 in de keuken, pas getrouwd, en wilde een kunstwerk maken om ons eerste huis huiselijker te maken. Ik besloot een schoolbordbord met de hand te schrijven omdat ik dol was op de nostalgische, gezellige uitstraling. Toen realiseerde ik me niet dat dit eenvoudige krijtbord het begin was van een nieuwe reis en dat Lily & Val kort daarna werd geboren. Ontdekken dat andere mensen mijn kunst in hun huis wilden ophangen, was een complete vreugde en sensatie!

Door de jaren heen heb ik dezelfde filosofie toegepast waarmee het allemaal begon: unieke, betekenisvolle producten maken die ik wil bezitten en waardoor ik omringd wil worden. Ik handletter en illustreer elk item, zodat je zeker iets unieks krijgt en met veel liefde gemaakt.

De producten die ik maak worden gedreven door een gevoel van nostalgie. Als ik aan mijn dierbaarste herinneringen denk, zijn het taferelen uit het gezellige, eenvoudige, gewone leven! Ik ben opgegroeid op het platteland van Pennsylvania en mijn moeder heeft me een diepgewortelde liefde voor bloemen en de natuur bijgebracht, waar ik enorm dankbaar voor ben. Als ik terug ga naar mijn gelukkige herinneringen uit mijn jeugd voor inspiratie, dan word ik daar vrolijk van. Ik geloof dat het de kleine dingen van het dagelijks leven zijn die het meest betekenen en dit vormt de basis voor veel van mijn werk. http://lilyandval.com

Extra informatie

EAN

978146948659

Maand van levering

Verwachte start van uitlevering is Juni/Juli 2023

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl