Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

American Cat 2025 Lang Kalender

21.50

Mooie collectie katten 

Artwork Lowell Herrero

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al voor 25 jaar!

                                                                                                                                                                                                                               

25 op voorraad

Aantal
SKU25991001889
Category
Share on

Beschrijving

American Cat 2025 Lang Kalender

Artwork by Lowell Herrero

American Cat 2025 Lang Kalender. Voor elke maand een schattige nieuwe kat. Elke LANG-kalender maand begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang kalenders genieten een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982. Elke afbeelding is een representatie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De LANG-kalenders zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, linnen-embossed papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft.

Mooie grote vakken op de kalender waar ruimte genoeg is om in te kunnen schrijven.

Ik ben altijd dol geweest op de Herrero-kalenders – voor zijn geweldige kattenillustraties en ook voor de stijlvolle uitstraling ervan. Mooie grote vakken om in te schrijven. En al van afstand duidelijk zichtbaar te zien en te lezen. Persoonlijk ben ik dan ook blij dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen sinds 1999.

Over LANG Uitgeverij

Sinds de oprichting in 1982 is LANG de essentie geworden van onderscheidende artistieke expressie, belichaamd in fijne huis- en cadeau producten en door kenmerkende thema’s die synoniem zijn met de merknaam LANG. Elk jaar biedt weer een geweldige kans om nieuwe artiesten en uitvoeringen toe te voegen aan de LANG-familie, zodat we onze unieke kunstcollectie kunnen blijven uitbreiden. We nodigen u uit om deel te nemen aan de traditie die zoveel mensen in de loop der jaren hebben gevolgd om te genieten van prachtige kunstwerken aan de muur. Of het nu om een LANG-muurkalender gaat die je elke dag aan een speciaal iemand herinnert, of een LANG-Kerst kaart die je aan een van je dierbaren verstuurd. Het zijn bijzondere geschenken die mensen jarenlang koesteren. Veel plezier met uw nieuwe kalender American Cat 2025! http://www.lowellherrero.com

 

 

Extra informatie

EAN

9781469433103

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “American Cat 2025 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl