Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

American Cat 2022 Lang Spiraal Agenda

Prachtige Art Folk Schilderingen.

Artwork Linda Nelson
SKU22991011081
Category
Share on

Beschrijving

American Cat 2022 Lang Spiraal Agenda. Voor elke Agenda maand een schattige nieuwe kat. Elke LANG-Agenda begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang  geniet een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982. Elke afbeelding is een representatie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De Agenda’s  zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft.

Vakken!

Mooie grote vakken, waar ruimte genoeg is om in te kunnen schrijven.

Ik ben altijd dol geweest op de Herrero-schilderingen – voor zijn geweldige kattenillustraties en ook voor de stijlvolle uitstraling ervan. Mooie grote vakken om in te schrijven. Overzichtelijke maanden, makkelijk in gebruik. Persoonlijk ben ik dan ook blij dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen sinds 1999.

Over LANG Uitgeverij

Sinds de oprichting in 1982 is LANG de essentie geworden van onderscheidende artistieke expressie, belichaamd in fijne huis- en cadeau producten en door kenmerkende thema’s die synoniem zijn met de merknaam LANG. Elk jaar biedt weer een geweldige kans om nieuwe artiesten en uitvoeringen toe te voegen aan de LANG-familie, zodat we onze unieke kunstcollectie kunnen blijven uitbreiden. We nodigen u uit om deel te nemen aan de traditie die zoveel mensen in de loop der jaren hebben gevolgd om te genieten van prachtige kunstwerken aan de muur. Of het nu om een LANG-muurkalender gaat die je elke dag aan een speciaal iemand herinnert, of een LANG-Kerst kaart die je aan een van je dierbaren verstuurd. Het zijn bijzondere geschenken die mensen jarenlang koesteren. Veel plezier met uw nieuwe Agenda American Cat 2022! http://www.lowellherrero.com

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “American Cat 2022 Lang Spiraal Agenda”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by