HET BEGIN VAN LANG

Opgericht in 1982, begon de LANG-reputatie voor prachtig kunstenaarschap en aandacht voor detail op handgeschilderd canvas. Gevolgd door een visie voor het ontwerpen en maken van decoratieve kalenders. De LANG Folk Art Wall Calendar was de eerste in de rij van de vele die nog zouden komen. Tot op de dag van vandaag worden de platen voor de kalenders en ander uitgaven gesierd door de schilderingen van diverse kunstenaars. Sindsdien is het in de markt een vorm van erfgoed geworden gezien de grote vraag en belangstelling voor deze vorm van kalenders.

Deze zijn in de meer dan 30 jaar niet veranderd. Tal van de voor LANG wereldberoemde kunstenaars werden aangetrokken, waarvoor het merk erkenning heeft gekregen in de branche. Van traditionele volkskunst tot botanische stillevens tot hedendaagse fine art van Honden, katten, vogels, vlinders, koeien, farms, en heel veel meer mixed media-ontwerpen. Elk product vertegenwoordigd originele kunstwerken, geschilderd door een van de vele meest getalenteerde schilders van deze tijd. Onder hen zijn bekende kunstschilders zoals Susan Winget, Jane Shasky, Lisa Kaus,  Susan Bourdet, Lisa Audit, Lowell Herrero, Tim Coffey, Warren Kimble, Sam Timm en meer van bijzondere artiesten welke hun sporen door de tijd hebben verdient. De jaarlijks terug kerende grote lang Kalenders zijn elk jaar weer een mooi vervolg op het oude jaar. Langkalenders.nl is al meer dan 21 jaar Official Lang Dealer Nederland voor de Diverse Lang artikelen.

Het hoofdkantoor van de The Lang Companies is gevestigd in Waukesha, Wisconsin, Inmiddels een divisie van IG Design Group – is marktleider met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van kunst en design-gedreven cadeau artikelen – en andere speciale producten. Ook nu sport gerelateerde artikelen, waaronder sport kalenders, drink ware, en briefpapier. Wij als Langkalenders.nl werken met 2 merken uit de Lang merken.

Dat is Lang en de Well St. by Lang. Elk uniek merk heeft een lange traditie. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van het nieuwe assortiment 2021.

GROETJES NYNKE VAN ZON

Owner Just for You – Langkalenders.nl

Established 1999 – 2020